Zelf een cursus of workshop plaatsen? Kijk hier

Categorie Powerpoint

 • Geheimen van PowerPoint

  door Jaap 5 Lessen in ,

  Het is niet onze hobby: het maken van een saaie PowerPointpresentatie met heel veel dia’s en steeds dezelfde tekstopbouw. Microsoft heeft daar wel een prachtige oplossing voor, maar die is diep weggestopt. Vraag ons niet waarom, maar het komt erop neer dat je een Word- of RTF-bestand maakt met alleen een paar stijlen, importeert dat in […]

  Cursusvoorbeeld - (1 lesvoorbeeld)

 • PowerPoint – deel 2

  door Jaap 7 Lessen in ,

  Het lang verwachte tweede deel van de cursus PowerPoint. We gaan in 7 lessen dieper in op het gebruik van PowerPoint voor je presentaties. We leren je onder andere hoe je beeld en vormen gebruikt en toepast. Wij gebruikten PowerPoint 2011 voor deze cursus.

  Cursusvoorbeeld - (1 lesvoorbeeld)

 • Powerpoint deel 1

  door Jaap 5 Lessen in ,

  Bijna al je klanten gebruiken MicrosoftOffice-software. PowerPoint (deze versie: Office 2011 voor Mac) heeft een lange geschiedenis en een even groot toepassingsgebied. Het is populair van basisschoolleerlingen tot managers tot professoren. PowerPoint gebruiken ze om hun informatie en inzichten te delen en hun producten te verkopen. Het is door Microsoft bedoeld als een alleskunner voor Office-professionals. Maar grafische professionals lopen tegen de stugge bediening en beperkte, soms primitieve mogelijkheden aan. Maar het is vaak de enige tool die gemeenschappelijk is tussen creatief en klant. Dus moet de creatief het er mee doen.

  Cursusvoorbeeld - (1 lesvoorbeeld)