Zelf een cursus of workshop plaatsen? Kijk hier

Uw Eigen Collegezaal

Collegezaal.1

 

Uw werknemers altijd op de hoogte

Het is voor bedrijven mogelijk om een abonnement af te sluiten voor hun werknemers. Als werkgever ben je er dan van verzekerd dat alle vormgevers, art directors, dtp’ers, webdesigners of beeldbewerkers onbeperkt toegang hebben tot alle beschikbare technieken op het gebied van electronic publishing. Al deze kennis, tips en trucs staan hen 24 uur per dag ter beschikking. En daarmee verzekert ú zich van de hoogste kwaliteit van uw producten.

 

Uw eigen cursussen of workshops

Bij een bedrijfsabonnement kunt u ook uw eigen cursussen of workshops maken. Deze zijn dan uiteraard alleen zichtbaar voor uw eigen medewerkers. Dergelijke cursussen of workshops hoeven zich ook niet te beperken tot het grafische vak. Werken met standaard sjablonen in Powerpoint die uniformiteit brengen in uw bedrijfspresentaties of specifiek te verrichten handelingen op uw eigen server zodat u die niet bij iedere nieuwe werknemer (of freelancer) hoeft uit te leggen. Kortom: u bepaalt zelf wat mogelijk is!

 

Wat moet ik doen?

Indien u belangstelling hebt voor een bedrijfsabonnement, neem dan contact met ons op voor een aantrekkelijk voorstel. Houd er rekening mee dat er een minimum van 5 medewerkers geldt om hiervan gebruik te maken.